Test af bæreseler 2017

Vi har gjort opgaven med at vælge den perfekte bæresele en smule nemmere. Vi har testet et par af de mere populære modeller inden for bæreseler og fundet en test vinder, som vi mener de flest mødre bestemt vil syntes om at bruge. Dog er der jo ikke alle som har samme smag og stil, så den del har vi ikke taget med i vores overvejelser. Nu om dage er bære seler jo noget at det mest populære inden for babyudstyr. Dette er på trods af at vikler, især strækvikler og baby slynger er i kraftig fremgang. Men i denne omgang vil vi ikke fokusere på babyslynger og strækvikler, men udelukkende på babyselen. Den er nu også lidt mere benyttet end i andre former for bæreudstyr er. Vi ser dog også en stigning i bruge af folk som vælger en slynge eller vikle.

Læs også: Bedst i test bæreseler 2017

Ergobaby 360 bæresele

En klassiker inden for bæreseler med et godt ergonomisk design som gør den behagelig at bruge for både forældre og barn. Masser af gode og nemme justeringsmuligheder, tygge velpostrede stopper om gør det nemt at bære rundt på dit barn. Det er især de gode ergonomiske egenskaber, der sikre dit barn optimale sidde forhold som gør at vi syntes dett er den bedste bæresele. Derfor har vi valgt Ergobaby 360 bæresele som vores bedst i test sele.

Babybjørn One

En anden god og solid bæresele, som er meget behagelig at gå med. Ikke helt så bløde remme som vi så hos Ergobaby og en smulere sværere at justerer til i forhold. Men en bæresele i høj kvalitet som er god at gå med, og virker også til at være behagelig for dit barn at bære rundt på. Bortset fra de lidt komplicerede justerings indstillinger, er dette en rigtig god bæresele som godt kan anbefales. Personligt ville jeg nok smide den smule ekstra efter en bæreselen og købe en Ergobaby 360 four position.

test af baby bæreseler til spædbarn og nyfødt

Childhome bæresele

En fin begynder babysele med enkelte justeringsmuligher og pænt design. Den er nem at gå med, men du mærkere hurtigere barnets vægt end hvis du benyttede en Ergobaby 360 eller Babybjørn one sele. Fordelen ved Childhome bæreselen, er prisen. Til cirka 500 kroner får du en god bæresele i fin kvalitet, og i den tid vi havde den til test, var der ikke nogle problemer med den.

BeCute bære sele

Testens absolut billigste bæresele, her der der ikke kælet for detaljerne på samme måde som med Ergobaby selen. Det er en discount bæresele og dette kan også ses. Når det så er sagt, så er det faktisk ikke en helt dårlig sele til prisen. Den koster mellem 3 og 400 kroner, og til den pris er kvaliteten på bæreselen faktisk helt ok. En god sele til dig som lige vil bære rundt på dit barn, imens du klare opvasken, eller til dem som blot vil prøve om en bæresele nu også er noget for dem, inden de smider penge efter den dyre model. Så en rigtig god begynder sele til dig, som blot vil prøve tingene lidt af.

Udover disse vi har testet er der selvfølgelig også en del andre seler, med disse hører til blandt de mere populære i deres prisleje, og det er derfor vi at valgt at tage dem med i vores test. Vi har valgt Ergobaby 360 som bedst i test 2017, da det er en glimrende bæresele hele vejen igennem, med masser af smarte finesser og justeringsmuligheder. Blot en lille detalje som der er lommer til sutter, og en indbygge hætte til dit barn, når det regner. Her har de virkelige kælet for detaljerne og lavet en sele som er brugbar for både mor og barn.

I løbet af de næste par uger vil jeg også se om jeg ikke kan få testet et par slynger og stærkvikler, da de jo har samme funktion som bæreseler, og i nogle tilfælde også er rigtig gode. Dog er deres popularitet endnu ikke helt på højde med de modeller som vi har kigget på her i testen i dag.